Skip to content

Diskussionsgrupper

Jag tänkte passa på att tipsa om lite grupper på Linked In där det diskuteras Kravhantering och Business Analysis. Här delar vi mest med oss av våra idéer och tankar kring krav och BA, men det behövs även mer fri diskussion om allt från branschnyheter, forskning och utbildningar till verkliga exempel på både lyckad och misslyckad kravhantering.

Room for Requirements

En grupp för allmän diskussion om krav och BA. Alla kan bidra med ämnen och det är även fritt att tipsa om olika kurser eller konferenser, så länge de gynnar branschen.

SARE

Den officiella gruppen för Swedish Association for Requirements Engineering. Gruppen har inte så många aktiva diskussioner men har ca 600 medlemmar så det finns verkligen potential. Det tipsas även om konferenser och SAREs egna seminarier som oftast är gratis.

Volere Requirements

En grupp för alla som vill veta mer om kravhantering genom att använda Volere, uppfunnet av Suzanne och James Robertson.

Requirements Engineering

Internationell grupp med många intressanta diskussioner.

Hoppas att vi ses i någon av dessa och att vi håller diskussionen och utveckling av Modern Kravhantering och Business Analysis levande.

/Staffan Melin, Require AB