Skip to content

Digital marknadsföring för Projectplace

Projectplace erbjuder samarbetsverktyg i molnet, och är inom sin bransch marknadsledande i Europa. De har anställda i åtta olika länder och användare i över 150. Webben är en viktig kanal för att nå ut till nya och befintliga kunder, så Projectplace inser nyttan med att arbeta med digital marknadsföring för alla sina marknader.

SEM-expertis från Knowit

Vi hjälper Projectplace med bland annat sökordsstrategi, anpassning av målsidor, fortlöpande optimering och A/B-testning av annonser. Vi lägger stort fokus på att öka kvalitetsresultaten, vilket är Googles mått på hur relevanta annonser, sökord och målsidor är för besökarna.

Fler klick för pengarna

Hög kvalitet både sänker kostnaderna för sökorden samt ökar chanserna att ens sponsrade länkar hamnar högt upp på Googles träfflista. Det är alltså inte självklart att den annonsör som bjuder mest för sina klick är den som får högst position, och att arbeta med sökmotormarknadsföring (SEM) innebär så mycket mer än att bara pumpa in pengar till annonsbudgeten.

Vårt arbete med att öka kvaliteten på den digitala marknadsföringen gör det alltså mycket mer sannolikt att Projectplaces annonser hamnar högt upp i Googles träfflista. Med andra ord, det ger fler klick för pengarna.

googling_projektverktyg_285px