Lönepodden

Topic: Lön

HRM @ Knowit Insight
25.01.2018

Missa inte Lönepodden, som kommer ut med sitt första avsnitt idag!

Tillsammans med Wise och Srf konsulterna lanserar vi nu Lönepodden, för dig som jobbar med löneadministration, förvaltar lönesystem, pluggar till lönespecialist eller bara vill veta mer om lönebranschen!

I första avsnittet tar Katarina och Zennie upp en förändring som på sikt kommer att påverka löneprocessen rejält – AGI, arbetsgivardeklaration på individnivå. Gäst i programmet är Helena Jangel Stridh, verksamhetsutvecklare på Skatteverket, som under en längre tid jobbat heltid med projektet månatlig rapportering.  Vi träffar även Mirjam Mischewski, lönespecialist på Skanska, som har arbetat i ett internt projekt för införandet av AGI.

Poddrådet består av Katarina Sand på Wise, Zennie Sjölund, Srf konsulterna, Barbara Lidholt, Wise Professionals, och vår egen Carin Strindmark.

Du kan läsa mer om podden på https://www.tidningenkonsulten.se/artiklar/tuna-nu-kommer-lonepodden/

Du hittar en spelare längst upp på sidan, men podden finns även här:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Digital HR

Vi har hjälpt våra kunder inom HR och lön i över ett decennium med att ta fram verksamhetsstrategier och att få på plats de system och lösningar som krävs för en effektiv organisation.

Vårt leverantörsoberoende garanterar att ni som kunder får den bästa lösningen för just er. Vi har erfarna konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö.