Skip to content

Sveriges första tecknade managementbok är här!

Du har tidigare sedan länge kunnat läsa serien i vårt nyhetsbrev, på Facebook, som annonser i Dagens industri och på knowit.se. Nu har ”Dom kallar oss IT-konsulter” även kommit ut i bokform. Med glimten i ögat ger seriesamlingen en bild av hur livspusslet kan se ut för en IT-konsult.

Det är förmodligen första gången som en samling annonser har haft så högt läsvärde också för folk utanför reklambranschen. Boken är på 135 sidor – perfekt för dig som vill bli en framgångsrik konsult utan att behöva läsa 900 sidor obegripliga eller självklara businessteorier!

För manus står journalisten och manusförfattare Stefan Thungren, känd för serien ”Stockholmsnatt”. Illustrerar vår serie gör Lotta Sjöberg, som bland annat driver den populära Facebookgruppen ”Family living, the true story” vilken hösten 2014 resulterade i fotoboken ”Orka torka”.

Du hittar serieboken ”Dom kallar oss IT-konsulter” i bokhandeln, både on- och offline.

Dom kallar oss IT-konsulter

Serien byter namn

I år byter serien namn till ”En konsults bekännelser”. Knowit har utvecklats till så mycket mer än it-konsulting, och det är vad vi vill markera med namnbytet. Bland annat växer koncernens verksamhet inom det område vi själva hör till – det vi kallar Design & Digital. Fortsätt gärna följa vår serie och se hur världen kan te sig genom en konsults ögon!