Skip to content

Nu bygger vi Nordens mest spännande penetrationstestgäng!

Vi är redan sexton personer som arbetar med penetrationstest på Knowit. Vi testar allt från självkörande bilar och tåg till affärs- och IAM-system. Nu har vi bestämt oss för att göra en historisk satsning för att inte bara bli störst men också teamet som stöttar vårt samhälle på bästa sätt.

Vår vision är ett digitalt samhälle där alla kan känna sig trygga. Tyvärr är det inte så idag. Samhället har digitaliserats i raketfart de senaste åren medan säkerhetsfrågorna släpat efter. Det syns tydligt när vi testar nya system eller befintlig infrastruktur.

Vi tycker inte detta är okej och vi vill nu göra något åt det. Vi arbetar med traditionella penetrationstest men vi tittar också framåt då de traditionella cyklerna är döda och kod ska driftsättas flera gånger om dagen. Då måste vi vara proaktiva och arbeta med helt nya arbetssätt vilket vi tycker är fantastiskt kul.

Runt om oss har vi en härlig blandning av säkerhetstekniker, riskmanagers och jurister i en av nordens största konsultgrupper inom cybersäkerhet. Alla lika intresserade av säkerhet som vi är. Men vi tänker bli fler, vassare och fortsätta göra våra roliga uppdrag samtidigt som vi hoppas göra världen lite bättre.

Vill du vara med och göra skillnad, häng med oss på vår resa!

Johan Blom, ansvarig för penetrationstester på Knowit.

Välj ort som du vill jobba på:
Stockholm
Göteborg
Linköping
Oslo
Arendal

IMG_4554