Skip to content

Knowit söker kreativa penetrationstestare

Vill du arbeta med penetrattionstest hos Sveriges snabbast växande it-säkerhetskonsult? Vi söker nu dig som har lång erfarenhet av att arbeta med penetrationstester, kodgranskning och liknande uppdrag.

Vad kommer du arbeta med?
Du kommer att arbeta med att penetrationstesta allt från webbapplikationer och nätverk till obskyra scada-system. Mobilappar, banksystem och medicintekniskt utrustning. Inget kommer att gå säkert för dig.

Kalle

En viktig del i arbetet är att ge våra kunder råd om hur det ska åtgärda problemen på långsiktig basis. Därför är det viktigt att du även har kunskap om att bygga nätverk och applikationer på ett säkert och hållbart sätt. Du ska även vara intressad av hur ditt arbete stödjer kundernas affärsverksamhet.

"På Knowit Secure är det ständigt nya utmaningar och spännande uppdrag hos olika kunder. Men det bästa är ändå kollegorna.” /Kalle Selin, Penetrationstestare och säkerhetskonsult 

Många av uppdragen är i multinationella koncerner och det är viktigt att du är flytande i både engelska och svenska. Våra kunder finns främst i Stockholm men resor inom och utanför landet kan förekomma.

Vi söker dig som:

  • har arbetat minst fem år med penetrationstester
  • är kreativ och tänker utanför sandlådan.
  • brinner för att penetrationstesta alla typer av system, desto konstigare desto bättre.
  • har erfarenhet av att arbeta med PTES samt OWASP
  • vill bli uppskattad och lyssnad till för dina idéer, ditt driv och ditt engagemang.
  • älskar människor och du bryr dig om andra.
  • tycker om att skratta och ha roligt.

Vi ser även gärna att du har:

  • erfarenhet av scada-miljöer
  • erfarenhet av kodgranskning
  • certifieringar som CEH och OSCP.

Knowit Secure AB
Nyckeln till vår framgång är att vi brinner för det vi gör. Vi tycker helt enkelt att säkerhet är både spännande och roligt. Dessutom är det viktigt för oss att alla trivs och mår bra. En del i det är att vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad och att vi vill att våra kollegor ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

IMG_6874

Vi arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom t ex IT-forensiska utredningar och säkerhetsanalyser av nya mobila plattformar. Vi har många av Sveriges mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre kommunikationsbolag.

Knowit Secure är en del i Knowit-koncernen med kontor i Stockholm och Linköping. Vi växer kraftigt och passerar snart trettiostrecket.

Skicka din ansökan till:

Peter Lindstedt
Konsultchef, Stockholm
Tel: +46 721 91 16 42
Mail: peter.lindstedt@knowit.se