Skip to content

EPiServer och Knowit - en långlivad affär

Historien om Knowit och EPiServer började för många år sedan, och har utvecklats från ett initialt dejtande till en långlivad affär. Vi har följt varandra genom åren, och som alla par som levt i en tät relation behövs vitamininjektioner för att piffa upp tillvaron ibland. Man behöver få "egentid på tu man hand", man behöver få utvecklas och man behöver ge varandra frihet. Just nu har vi en för oss ny partneransvarig, Hampus Persson, som vi håller på att lära känna, och som vi under hösten genomför en rad aktiviteter tillsammans med.

  • Lunchdragningar hos oss om bland annat molnet DXC (Digital Experience Cloud), EPiServers samgående med Ektron, EPiServer Find, den nya versionsmodellen och om nyheter som är på g.
  • Avancerad redaktörsutbildning, där vi som själva håller i EPiServer-utbildningar hos våra kunder har fått chans att ta emot tips och tricks från EPiServer och dela med oss av våra egna erfarenheter. Kände du till exempel  till möjligheten att multipublicera ett gäng sidor och block? Kan man kommentera innehåll i redaktörsvyn till andra redaktörer (som i Word)?  Och vad händer egentligen med formulärfunktionen och med arbetsflöden?
  • Träff med "EPiServer Inner circle" - en utvald grupp med branschledande leverantörer som tillsammans ska bidra till att driva utvecklingen av EPiServer produkten.
  • EPiServer Ascend, som går av stapeln onsdagen 21 oktober, där vi kommer mingla runt tillsammans med kunder. Vi kommer även få lyssna till Santander, en internetbank som är en av utkomsterna av relationen EPiServer och Knowit.

Hör av er till oss om ni är nyfikna på att veta mer!

knowitheartepiserver_600px