Medarbetare inom cybersäkerhet & juridik

För att bli riktigt bra på cybersäkerhet krävs många infallsvinklar och erfarenheter. Våra medarbetare, med sina olika bakgrunder, bidrar alla till detta. I denna blogg kan du lära känna dem och ta reda på mer om deras bakgrund inom it- och informationssäkerhet.

Våra medarbetare

Välkommen Jessica Tornberg!

Vårt team inom cybersäkerhet och juridik i Linköping växer och nyligen välkomnade vi vår nya kollega Jessica Tornberg. Jessica är jurist och specialiserad på dataskydd, vilket hon har flera års erfarenhet av. Hon kommer senast från en advokatbyrå där hon i olika uppdrag bland annat har agerat dataskyddsombud samt stöttat kunder i deras GDPR-arbete. Framöver ser hon fram emot att få djupdyka ännu mer inom dataskyddsområdet som konsult hos oss.


Våra medarbetare

Välkommen Magnus Mellbin!

Välkommen Magnus Mellbin, ny kollega i Stockholm! Magnus började som konsultchef hos oss tidigare i december och tar över ansvaret för ett av våra konsultteam i Stockholm. Han kommer senast från B3 Consulting Group där han både arbetat som konsult och som konsultchef inom bland annat infrastruktur och nätverkssäkerhet. Nu är han redo för nya utmaningar hos oss på Knowit! 


Våra medarbetare

Välkommen Christian Jarnevall!

Välkommen Christian Jarnevall, ny kollega i Stockholm! Christian har en bakgrund inom it och har de senaste två åren arbetat med fokus på identitets- och behörighetshantering, IAM, hos Praktikertjänst. Nu blir han en del av IAM-teamet hos oss på Knowit och ser fram emot att framöver stötta våra kunder i olika uppdrag inom området.
 


Våra medarbetare

Välkommen Yvonne Zavor!

Nu välkomnar vi Yvonne Zavor, ny kollega i Linköping! Yvonne kommer senast från Linköpings kommun där hon de senaste tre åren haft rollen som dataskyddsombud för flera kommunala nämnder och bolag. Även hos oss kommer hon arbeta med fokus på dataskydd när hon nu blir en del av vårt team inom cybersäkerhet och juridik. 


Våra medarbetare

Välkommen Sebastian Floderus!

Nu välkomnar vi Sebastian Floderus, ny kollega i Stockholm! Sebastian har nyligen tagit examen vid Blekinge Tekniska Högskola där han studerat datavetenskap med inriktning på it-säkerhet. I våras genomförde han sitt exjobb hos oss på Knowit i vilket han undersökte säkerhet i IoT-kameror. Nu är han tillbaka och redo att ta sig han rollen som konsult hos oss, och under hösten deltar han även i årets Cyberhjälteprogram.


Våra medarbetare

Välkommen Linus Rosenholm!

Välkommen Linus Rosenholm, ny kollega i Stockholm! Linus har nyligen avslutat sina masterstudier i datavetenskap vid Blekinge Tekniska Högskola och har i samband med dem även läst en master i cybersäkerhet vid Kharkiv National University of Radioelectronics i Ukraina. Linus har ett stort intresse för teknisk säkerhet och pentest, vilket han ser fram emot att arbeta med i sin roll som konsult hos oss. Han är även en av deltagarna i årets Cyberhjälteprogram!


Våra medarbetare

Välkommen Per Ölmunger!

Nu välkomnar vi Per Ölmunger, ny kollega i Göteborg! Per kommer senast från en konsultroll på Enfo där han arbetat med IAM, identitets- och behörighetshantering. Totalt har han över femton års erfarenhet av arbete inom IAM-området och tycker det är extra intressant att som IAM-arkitekt hjälpa sina kunder att hitta rätt lösningar. Nu är det dags för nya utmaningar som konsult hos oss!


Våra medarbetare

Välkommen Sophie Livijn!

Nu välkomnar vi Sophie Livijn, ny kollega på vårt Stockholmskontor och deltagare i vårt Cyberhjälteprogram! Sophie har en dubbel kandidatexamen i ekonomi samt data- och systemvetenskap. I våras genomförde Sophie sitt exjobb hos oss på Knowit där syftet var att identifiera utmaningar som organisationer upplever vid riskhantering av AI-system. Nu är hon redo för nya utmaningar som konsult hos oss! 


Våra medarbetare

Välkommen Anna Lindqvist!

En ny kollega på vårt Linköpingskontor från och med september är Anna Lindqvist! Anna genomförde sitt exjobb hos oss i våras under sin sista termin vid Linköpings universitet, där hon studerade innovativ programmering. Hon har ett stort intresse för it-säkerhet och ser fram emot att som konsult hos oss främst arbeta med uppdrag inom identitets- och behörighetshantering. I höst deltar Anna även i Cyberhjälteprogrammet!


Våra medarbetare

Välkommen Ludvig Knutsmark!

Nu välkomnar vi Ludvig Knutsmark, ny kollega i Göteborg! Ludvig kommer senast från NTT Security där han arbetat som säkerhetsanalytiker i ett Security Operations Center. Han har en civilingenjörsexamen i datorsäkerhet från Blekinge Tekniska Högskola och genomförde under utbildningen sitt exjobb hos oss på Knowit, i vilket han undersökte om myndigheter kan lagra sekretessreglerade uppgifter hos molntjänstleverantörer. Med ett fokus på teknisk säkerhet är Ludvig nu redo att ta sig an rollen som konsult hos oss, och i höst deltar han även i Cyberhjälteprogrammet!


Våra medarbetare

Välkommen Vincent Tewolde!

Ännu en ny kollega som vi välkomnat (tillbaka) till oss i september är Vincent Tewolde! Vincent genomförde sitt exjobb hos oss i våras under sin sista termin vid Blekinge Tekniska Högskola. Nu kliver han in i rollen som säkerhetskonsult hos oss, och kommer utöver att stötta våra kunder i olika uppdrag även delta i höstens Cyberhjälteprogram!


Våra medarbetare

Välkommen Robert Oussi!

Ytterligare en kollega som vi nyligen välkomnat till oss på Knowit är Robert Oussi! Robert tar inom kort sin juristexamen från Uppsala universitet och har ett stort intresse för dataskydd, informationssäkerhet och integritetsfrågor. Även teknik är ett av Roberts intresseområden, som han ser fram emot att kombinera med sin juridiska kompetens i sin roll som konsult hos oss. Robert kommer främst hjälpa verksamheter hantera legala risker och sårbarheter kopplade till digitalisering. I höst väntar även deltagande i vårt Cyberhjälteprogram!


Våra medarbetare

Välkommen Johanna Palm!

Nu välkomnar vi Johanna Palm, ny kollega i Stockholm! Johanna är jurist med ett stort intresse för dataskydd och informationssäkerhet. I våras genomförde hon sitt exjobb hos oss på Knowit, vilket handlade om rätten till ersättning om personuppgifter behandlas felaktigt enligt GDPR. Samtidigt genomförde hon även sin praktik hos oss där hon stöttade i olika uppdrag inom dataskyddsområdet. Nu är Johanna tillbaka och redo att ta sig an rollen som konsult, och i höst väntar även deltagande i årets Cyberhjälteprogram!


Våra medarbetare

Välkommen Pernilla Sander!

Ytterligare en ny kollega som vi välkomnat till vårt Stockholmskontor under september är Pernilla Sander! Pernilla kommer senast från Dell Technologies där hon arbetat som specialistsäljare inom säkerhet. Pernilla har lång erfarenhet av säljarbete inom säkerhetsområdet, och har tidigare bland annat arbetat som försäljningschef på Sungard Availability Services. Nu är det dags för nya utmaningar hos oss på Knowit och hon kommer framöver stötta våra kunder i att hitta rätt lösningar inom cybersäkerhet och juridik!


Våra medarbetare

Välkommen Emilie Gezelius!

Nu välkomnar vi Emilie Gezelius, ny kollega i Stockholm! Emilie är jurist med ett stort intresse för dataskydd, immaterialrätt och integritetsfrågor. Hos oss kommer hon arbeta brett med dataskydd och stötta våra kunder i olika frågor inom området. Emilie är även en av deltagarna i höstens Cyberhjälteprogram! 


Våra medarbetare

Välkommen Jannika Törnqvist!

Välkommen Jannika Törnqvist, ny kollega i Stockholm! Jannika är jurist och kommer senast från Klarna där hon arbetat som bolagsjurist inom dataskydd. Hon har sedan 2015 jobbat inom bank- och finansbranschen, främst med dataskydd och andra regelverk, och har bland annat arbetat som dataskyddsombud på koncernnivå för Ålandsbanken. Nu väntar nya utmaningar som konsult hos oss på Knowit. 


Våra medarbetare

Välkommen Sebastian Tham!

Ytterligare en kollega som vi nyligen välkomnat till oss på Knowit är Sebastian Tham! Sebastian kommer senast från Försvarsmakten där han de senaste åren har jobbat med och specialiserat sig på säkerhetsskydd. Han har arbetat brett med säkerhetsskyddets alla delar och har även ett stort intresse för att utbilda inom området. Med fortsatt fokus på säkerhetsskydd är Sebastian nu redo för nya utmaningar som konsult hos oss!


Våra medarbetare

Välkommen Moa Lindstam!

Nu välkomnar vi Moa Lindstam, ny kollega i Linköping! Moa är jurist och kommer senast från Linköpings kommun där hon arbetat som kommunjurist och dataskyddsombud. Hon har tidigare arbetat med att bland annat stödja verksamheter i att förstå och tillämpa dataskyddsförordningen och har bred kunskap om de olika regelverk som styr digitaliseringen. Som konsult hos oss kommer Moa att fokusera på just dataskydd och stötta våra kunder inom området!


Våra medarbetare

Välkommen Christopher Walterström!

Nu välkomnar vi Christopher Walterström, ny kollega i Stockholm! Christopher är specialiserad på säkerhetsskydd vilket han de senaste åren arbetat med som konsult på PwC. Han har en bred kunskap inom området och har tidigare arbetat med säkerhetsskyddets alla delar hos både privata och offentliga verksamheter. Med fortsatt fokus på säkerhetsskyddsområdet är han nu redo för nya utmaningar hos oss!


Våra medarbetare

Välkommen Johan Hortling!

Nu välkomnar vi Johan Hortling, ny kollega i Göteborg! Johan är specialiserad på it-forensik vilket han tidigare arbetat med på Ekobrottsmyndigheten och som konsult på 2Secure, som han senast kommer ifrån. Han har ett stort intresse för teknik och it-säkerhet och kommer hos oss främst arbeta med penetrationstester!


Våra medarbetare

Välkommen Ronny Lundvall!

Nu välkomnar vi Ronny Lundvall, ny kollega i Stockholm! Ronny har lång erfarenhet av informations- och cybersäkerhet och kommer senast från Deloitte, där han ansvarat för tjänster inom cybersäkerhetsstrategi och transformation. Nu är han redo för nya utmaningar hos oss på Knowit, där han kommer att bygga upp och ansvara för liknande tjänster!

Berätta lite mer om dig själv!
Jag kommer senast från Deloitte, där jag ansvarat för tjänster inom cybersäkerhetsstrategi och transformation. Inom ramen för detta arbete har jag hjälpt kunder att förstå aktuell hotbild, identifiera behov av förbättring vad gäller cybersäkerhetsförmågor, definierat strategi och åtgärdsplan för införandet av nya och förbättrade förmågor samt deltagit i och lett förändringsprogram. En naturlig del i min roll som cybersäkerhetsstrateg har också varit att upplysa och utbilda styrelser, ledningsgrupper och olika typer av verksamhetsansvariga vad gäller cyberhot och systematiskt cybersäkerhetsarbete samt agera rådgivare och mentor till säkerhetschefer och andra befattningshavare.


Våra medarbetare

Säg hej till årets exjobbare!

Just nu skrivs några av årets mest spännande exjobb inom cybersäkerhet och juridik hos oss på Knowit. Under vårterminen kommer tolv studenter att skriva sina exjobb hos oss inom flera spännande ämnen så som säkerhet i IoT, molntjänster och AI samt DevSecOps. 

Vi bad studenterna berätta mer om sig själva och vad de kommer arbeta med hos oss i vår:


Våra medarbetare

Välkommen Rolf Stävmo!

Ytterligare en ny kollega som vi välkomnat i februari är Rolf Stävmo! Rolf kommer senast från en roll som senior säkerhetskonsult på PwC och har lång erfarenhet av säkerhetsbranschen. Han är specialiserad på arbete med säkerhetsskydd och fysisk säkerhet, vilket även är områden han kommer att fokusera på som konsult hos oss!


Våra medarbetare

Välkommen Johanna Grundberg!

Ytterligare en ny kollega hos oss inom cybersäkerhet och juridik på Knowit är Johanna Grundberg! Johanna är en nyexaminerad jurist med inriktning på och ett stort intresse för dataskydd. Som konsult hos oss kommer hon att arbeta med fortsatt fokus på dataskyddsområdet och i höst väntar även deltagande i Cyberhjälteprogrammet! 


Våra medarbetare

Välkommen Ranja Bunni!

Varmt välkommen säger vi nu till Ranja Bunni, ny kollega i Stockholm! Ranja är senior dataskyddsjurist och kommer senast från Integritetsskyddsmyndigheten (f.d. Datainspektionen). Hon har lång erfarenhet av flera rättsområden vilket hon arbetat med på ett flertal olika myndigheter, och har de senaste åren specialiserat sig inom bland annat dataskydd och informationssäkerhet. Med fortsatt fokus på dataskyddsområdet är hon nu redo för nya utmaningar som konsult hos oss!


Våra medarbetare

Välkommen Louise Alveflo!

Nu välkomnar vi Louise Alveflo, ny kollega i Göteborg! Louise har en bakgrund inom data- och systemvetenskap och kommer senast från en konsultroll på Accenture där hon i olika projekt arbetat med IAM, identitets- och behörighetshantering. Med fortsatt fokus på IAM-området är hon nu redo för nya utmaningar som konsult hos oss!


Våra medarbetare

Välkommen Susie Arnevill!

Vi blir allt fler kollegor inom cybersäkerhet och juridik och näst ut att presenteras här på bloggen är Susie Arnevill! Susie har lång erfarenhet av it-branschen och har tidigare jobbat med bland annat it-styrning, förvaltning och projektledning. Nu börjar hon på vårt Stockholmskontor och kommer framöver arbeta med att stötta våra kunder i deras informationssäkerhetsarbete!


Våra medarbetare

Välkommen Patric Wallin!

Nu välkomnar vi Patric Wallin, ny kollega i Göteborg! Patric kommer senast från NTT där han bland annat arbetat som säkerhetsanalytiker och som konsult inom penetrationstest och it-säkerhet. Han har ett stort tekniskt intresse och kommer hos oss arbeta i uppdrag med fokus på penetrationstester!


Våra medarbetare

Välkommen Christoffer Schmid!

Nu välkomnar vi Christoffer Schmid, ny kollega i Göteborg! Christoffer kommer senast från en roll som säkerhetskonsult på AFRY. Han har en bakgrund inom systemvetenskap och har både under sin utbildning och i sin tidigare roll fokuserat på arbete med bland annat riskhantering och ledningssystem. Nu är det dags för nya utmaningar hos oss! 


Våra medarbetare

Välkommen Civan Öztürk!

Välkommen Civan Öztürk, ny kollega i Stockholm! Civan är nyutexaminerad jurist med ett stort intresse för it. Under studierna har han bland annat arbetat med GDPR, it-rätt och som dataskyddsombud. Som konsult hos oss kommer han fortsätta fokusera på dessa områden och stötta våra kunder i olika uppdrag!


Våra medarbetare

Välkommen Nadja Zamore!

Välkommen Nadja Zamore, ny kollega i Stockholm! Nadja är jurist och polis med över femton års erfarenhet från offentlig verksamhet, främst inom rättsväsendet. Hon har ett stort intresse för människor och har nyligen studerat psykologi som komplement till sina tidigare utbildningar. Som konsult hos oss kommer Nadja främst fokusera på e-förvaltning och dataskydd!


Våra medarbetare

Välkommen Anders Lindell!

Nu välkomnar vi Anders Lindell, ny kollega i Göteborg! Anders kommer senast från Ascom där han sedan 2001 arbetat som global it-chef och it-säkerhetschef. Med stort intresse för säkerhet och en bred erfarenhet inom området ser han nu fram emot att stötta våra kunder i Göteborgsområdet!


Våra medarbetare

Välkommen Hanna Friberg!

Välkommen Hanna Friberg, ny kollega i Stockholm! Hanna kommer närmast från en konsultroll på Accenture där hon arbetat för ett världsledande telekomföretag i ett digitalt transformationsprojekt inom IAM, identitets- och behörighetshantering. Hon är utbildad inom data- och systemvetenskap och har en masterexamen i management med inriktning på informationssäkerhet. Med fortsatt fokus på IAM-området är hon nu redo för nya utmaningar som konsult hos oss!


Våra medarbetare

Välkommen Jimmy Björnholm!

Ytterligare en kollega som vi nyligen välkomnat till vårt Linköpingskontor är Jimmy Björnholm! Jimmy genomförde sitt examensarbete hos oss i våras under sin sista termin vid Linköpings universitet, där han studerat innovativ programmering. Nu är han tillbaka och redo att kliva in i rollen som säkerhetskonsult med fokus på IAM, identitets- och behörighetshantering. Varmt välkommen Jimmy!


Våra medarbetare

Välkommen Daniel Remnert!

Vi blir allt fler medarbetare inom cybersäkerhet och juridik och nyligen välkomnade vi Daniel Remnert, ny kollega i Stockholm! Daniel är jurist, specialiserad inom dataskydd och har ett stort tekniskt intresse. Han kommer senast från Fondia där han bland annat arbetat med att stötta it-företag i olika frågor inom dataskydd och it-rätt. Med fortsatt fokus inom dessa områden är han nu redo för nya utmaningar som konsult hos oss!


Våra medarbetare

Välkommen Charlotte Ørsted!

Välkommen Charlotte Ørsted, ny kollega i Stockholm! Charlotte är jurist, specialiserad inom dataskydd och it-rätt och är även certifierad inom området. Hon kommer senast från Klarna där hon arbetat med personuppgiftsfrågor och har innan dess bland annat arbetat med fokus på dataskydd på flera it-företag. Nu är hon redo för nya utmaningar som konsult hos oss!


Våra medarbetare

Välkommen Sven Johnard!

Välkommen Sven Johnard, ny kollega i Linköping! Sven är jurist, kommer senast från en roll som gruppchef på Polismyndigheten och har innan dess arbetat som verksjurist på Säkerhetspolisen i drygt åtta år. Han har lång erfarenhet av arbete med säkerhetsskydd och har bland annat varit delaktig i olika aspekter av lagstiftningsarbete. Med fortsatt fokus på säkerhetsskydd är det nu dags för nya utmaningar som konsult hos oss!


Våra medarbetare

Välkommen Anders Römert!

Nu välkomnar vi Anders Römert till oss på Knowit! Anders kommer närmast från Norrköpings kommun där han de senaste tre åren haft rollen som CTO. Han har lång erfarenhet av arbete i olika chefsbefattningar, både inom privat och offentlig sektor. Nu blir han regionsansvarig och konsultchef på vårt Linköpingskontor!


Våra medarbetare

Välkommen Jan-Eric Berg!

Välkommen Jan-Eric Berg, ny kollega i Stockholm! Jan-Eric har lång erfarenhet av säkerhetsbranschen och har bland annat arbetat som it-säkerhetschef på Stockholms universitet och som säkerhets- och signalskyddschef på Teracom under många år. Som säkerhetsanalytiker hos oss kommer han framöver främst att arbeta i uppdrag med fokus på säkerhetsskydd!


Våra medarbetare

Välkommen Per Oscarson!

Nu välkomnar vi Per Oscarson! Med över 20 år i branschen har Per arbetat med säkerhet i många olika former. Han har erfarenhet från ett flertal organisationer, branscher och sektorer och har de senaste tre åren drivit eget företag. Han har även doktorerat i informationssäkerhet och är författare till en bok inom området. Nu är han redo för nya utmaningar hos oss!

Berätta lite mer om dig själv!
Min bana inom säkerhetsbranschen började med att jag –96 började arbeta på högskolan i Örebro. När jag var nyanställd där fick jag frågan om jag ville undervisa i säkerhet – det var inte riktigt någon annan som ville ta över det, många tyckte att det var lite tråkigt, och jag kunde inte säga nej. Men just vid den tiden exploderade webben och det kom snart många nya typer av hackerattacker, virus och annat och säkerhetsfrågan blev snabbt väldigt aktuell. Så efter ett tag var alla lite avundsjuka på att jag tagit över området och höll i kurserna! Sedan den tiden har säkerhet bara ökat i aktualitet och relevans i hela samhället.


Våra medarbetare

Välkommen Anders Glad!

Nu välkomnar vi Anders Glad! Anders har över 20 års erfarenhet av säkerhetsbranschen och kommer senast från en roll som lösningsarkitekt inom it- och informationssäkerhet på CGI. Med kunskaper inom områden som offentlig upphandling, säkerhetsskydd och compliance kommer han framöver att stötta våra kunder i Göteborgsområdet!


Exjobb

Säg hej till våra nya exjobbare!

Just nu skrivs några av årets mest spännande exjobb inom säkerhet hos oss på Knowit. Våra sju exjobbare kommer att skriva om intressanta ämnen såsom säker utveckling av AI, säkerhet i molntjänster och IAM. Vi bad studenterna berätta mer om sig själva och vad de gör hos oss. Varmt välkomna till Knowit!


Våra medarbetare

Välkommen Mats Kellqvist!

Nu välkomnar vi Mats Kellqvist, ny kollega i Stockholm! Mats har tidigare arbetat som säljdirektör på Ekelöw InfoSecurity som år 2016 blev uppköpt av PwC, där han kommer ifrån senast. Hos oss kommer han primärt att arbeta med sälj och bland annat hjälpa våra kunder med att hitta rätt säkerhetslösningar för sin verksamhet.

Berätta lite mer om dig själv!
Min bakgrund är som civilingenjör, vilket jag studerade till i Linköping. Parallellt med det utbildade jag mig även till reservofficer. Efter mina studier började jag arbeta på Motorola där jag jobbade med försäljning av halvledarelektronik och mikrochips, vilket är en väldigt teknisk försäljning där man måste kunna produkterna ingående. Senare arbetade jag som säljdirektör mot några av världens största telekombolag och jobbade då med hur våra produkter kunde bygga upp deras 3G-nätverk och senare även förstadierna i 4G-utvecklingen. Detta gav mig en stor kunskap inom mobiltelefoni och infrastruktur, vilket blev ett fokus under mina första 20 år i karriären.


Våra medarbetare

Välkommen Elin Sjöström!

Nu välkomnar vi Elin Sjöström, en nygammal kollega, till Linköping! Elin avslutade nyligen sin masterexamen vid Linköpings universitet och skrev i våras sitt exjobb hos oss på Knowit. Nu kliver hon in i rollen som säkerhetskonsult och kommer framöver att bland annat rikta in sig på arbete med säkerhetsskydd. Hon är även en av deltagarna i årets Cyberhjälteprogram!


Våra medarbetare

Välkommen Anna Johansson!

Varmt välkommen säger vi nu till Anna Johansson, ny kollega i Göteborg! Anna skrev sitt exjobb hos oss i våras och är nu tillbaka och redo att ta sig an rollen som säkerhetskonsult. Hon har nyligen avslutat sina studier inom systemvetenskap vid Göteborgs universitet och intresserar sig lite extra för bland annat samhällssäkerhet. Hon är även en av deltagarna i årets Cyberhjälteprogram!


Våra medarbetare

Välkommen Pontus Engström!

Ytterligare en ny kollega och tidigare exjobbare hos oss är Pontus Engström! Pontus har nyligen avslutat sina studier vid KTH och skrev i våras sitt exjobb hos oss på Knowit, vilket fokuserade på utmaningar inom IAM-projekt. Framöver väntar bland annat uppdrag där han kommer hjälpa våra kunder med IAM-lösningar. Pontus deltar just nu även i vårt Cyberhjälteprogram!


Våra medarbetare

Välkommen Emma Ryttare!

Ännu en ny kollega som vi välkomnat (tillbaka) i september är Emma Ryttare! Emma genomförde sitt exjobb här på Knowit i våras under sin sista termin på Luleå Tekniska Universitet. Nu kliver hon in som säkerhetskonsult hos oss, och utöver att arbeta i olika uppdrag deltar hon under hösten även i Cyberhjälteprogrammet!


Våra medarbetare

Välkommen Richard Oehme!

Nu välkomnar vi Richard Oehme! Richard har lång erfarenhet av underrättelse- och säkerhetsfrågor och har tidigare haft ledande positioner på organisationer som FRA och MSB. På MSB var han bland annat med och byggde upp Verksamheten för cybersäkerhet och skydd av samhällsviktig verksamhet. Utöver det har han även varit ansvarig för regeringskansliets säkerhetssektion och chef för en analysfunktion på Statsrådsberedningen. Nu börjar han som Senior Advisor hos oss och kommer framöver främst fokusera på att stödja samhällsviktiga aktörer i de centrala digitala säkerhetsfrågorna inom ramen för totalförsvar, civilt försvar och samhällssäkerhet!


Våra medarbetare

Välkommen Adam Björkman!

I våras kunde ni läsa om årets exjobbare inom säkerhet hos oss på Knowit. En av dem är Adam Björkman som vi i början av september välkomnade tillbaka – nu som kollega inom it-säkerhet. Adam har ett stort tekniskt intresse och blir en del av vårt penetrationstest-team. I höst kommer han även att gå Cyberhjälteprogrammet med målet att klara CISSP-tentan. Varmt välkommen Adam!


Våra medarbetare

Välkommen Daniel Blom!

Varmt välkommen säger vi nu till Daniel Blom, ny kollega i Stockholm! Daniel kommer närmast från Säkerhetspolisen där han under lång tid arbetat med fokus på säkerhetsskydd. Nu blir han en del av vårt team inom samhällssäkerhet, och kommer framöver hjälpa våra kunder med bland annat säkerhetsskyddsanalys, fysisk säkerhet och utbildning inom området.