Skip to content

Bli en del av något stort!

Du kanske drömmer om en yrkesbana inom systemutveckling? Du kanske vill lära dig mer om EPiServer eller Sharepoint? Varför inte bli expert på systemförvaltning eller webbutveckling? Du vill så mycket. Du känner att du kanske har en hel del kompetens inom olika områden och att du vill specificera dig inom något. Skaffa dig en egen nisch. Och samtidigt lära känna andra i samma kunskapstörstande situation. Du vill bli en del av något stort!

Många av oss på Knowit vet till stor del hur du känner dig, och det gör också våra nya trainees som kickade igång i förra veckan! Varje år i september startar traineeprogrammet som pågår fram till jul. Som trainee får man en personlig och skräddarsydd utvecklingsbana och en egen mentor på vägen. Våra trainees kommer från olika delar av Sverige och ibland även från andra delar av världen! I år ser vi bland annat systemutvecklare från Sölvesborg, Borlänge, Nyköping och Uppsala. Många kommer direkt från plugget och har läst systemutveckling, men det finns även utrymme för många andra kompetenser och bakgrunder.

Om du känner igen dig och också vill skaffa dig en egen nisch, och samtidigt lära känna andra i samma kunskapstörstande situation, så är du välkommen att söka till nästa års traineeprogram!

Läs mer om traineeprogrammet här!

 

trainee