Skip to content

Vill du utveckla vårt affärsområde PCI DSS?

Vi växer så att det knakar. Inom området PCI DSS har vi många kundförfrågningar och söker nu någon som vill driva området. Vi har stora multinationella bolag inom handel, betalningsförmedlare och banker som kunder. Vi har arbetat med PCI DSS sedan starten 2005 och varit med och utvecklat standarden.

Vem söker vi?
Självklart ska du kunna PCI DSS men vi lägger större vikt vid att du är en driven affärsutvecklare som tycker om att vara ute hos våra kunder. Du kommer att arbeta i och sätta ihop team för uppdrag inom hela PCI DSS-området. Det kan vara allt från scoping, GAP-analyser, kravuppfyllnad, lösningsarkitektur, tekniska säkerhetstester till rådgivning, projektledning och revisioner. Ibland ingår uppdragen som en delleverans av våra övriga tjänster.

Många av uppdragen är i multinationella koncerner och det är viktigt att du är flytande i både engelska och svenska.

victor5

 

”Vi har spännande uppdrag och multinationella kunder men det bästa med Knowit är inspirationen jag får från kollegorna” /Victor Langåssve, QSA

 

 

Knowit Secure AB
Nyckeln till vår framgång är att vi brinner för det vi gör. Vi tycker helt enkelt att säkerhet är både spännande och roligt. Dessutom är det viktigt för oss att alla trivs och mår bra. En del i det är att vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad och att vi vill att våra kollegor ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

IMG_6874

Vi arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom t ex IT-forensiska utredningar och säkerhetsanalyser av nya mobila plattformar. Vi har många av Sveriges mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre kommunikationsbolag.

Knowit Secure är en del i Knowit-koncernen med kontor i Stockholm och Linköping. Vi växer kraftigt och passerar snart trettiostrecket.

Skicka din ansökan till:

Peter Lindstedt
Konsultchef, Stockholm
Tel: +46 721 91 16 42
Mail: peter.lindstedt@knowit.se