Skip to content

Vi söker PCI DSS-fantaster

Vi växer så att det knakar och söker fler konsulter inom PCI DSS. Våra kunder är multinationella bolag inom handel, betalningsförmedlare och banker. Vi har arbetat med PCI DSS sedan starten 2005 och varit med och utvecklat standarden.

PCI DSS är inte ett regelverk som är svart eller vitt. Det krävs förståelse för kundens verksamhet och miljö kombinerat med fantasi och erfarenhet inom IT- och informationssäkerhet för att skapa rätt lösning. Genom en risk och kostnadsbaserad metod hjälper vi våra kunder att klara kraven.

Vad kommer du arbeta med?
Du kommer ofta arbeta självständigt ute hos kund men ibland också i grupp. I allt du gör finns det kollegor som du kan ta hjälp av.

Du kommer att arbeta med IT- och informationssäkerhet inom hela PCI DSS-området. Det kan vara allt från scoping, GAP-analyser, kravuppfyllnad, lösningsarkitektur, tekniska säkerhetstester till rådgivning, projektledning och revisioner.

Har du djup expertkunskap? Eller vill du utvecklas inom ett specifikt område? Det finns stora möjligheter för dig att utvecklas åt det håll som du brinner för.

Många av uppdragen är i multinationella koncerner och det är viktigt att du är flytande i både engelska och svenska. Våra kunder finns främst i Stockholm men resor inom och utanför landet kan förekomma.

Vi söker dig som:
- är kreativ och tänker utanför sandlådan.
- brinner för IT- och informationssäkerhet.
- är trött på folk som ser på säkerhet som svart eller vitt.
- vill bli uppskattad och lyssnad till för dina idéer, ditt driv och ditt engagemang.
- älskar människor och du bryr dig om andra.
- tycker om att skratta och ha roligt.

Vi ser även gärna att du:
- arbetat minst fem år med IT- och informationssäkerhet.
- är eller har varit QSA.
- har andra certifieringar som CISSP, CISM, CISA eller CRISC.
victor5

”Vi har spännande uppdrag och multinationella kunder men det bästa med Knowit är inspirationen jag får från kollegorna” /Victor Langåssve, QSA

Knowit Secure AB
Nyckeln till vår framgång är att vi brinner för det vi gör. Vi tycker helt enkelt att säkerhet är både spännande och roligt. Dessutom är det viktigt för oss att alla trivs och mår bra. En del i det är att vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad och att vi vill att våra kollegor ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

IMG_6874

Vi arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom t ex IT-forensiska utredningar och säkerhetsanalyser av nya mobila plattformar. Vi har många av Sveriges mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre kommunikationsbolag.

Knowit Secure är en del i Knowit-koncernen med kontor i Stockholm och Linköping. Vi växer kraftigt och passerar snart trettiostrecket.

Skicka din ansökan till:

Peter Lindstedt
Konsultchef, Stockholm
Tel: +46 721 91 16 42
Mail: peter.lindstedt@knowit.se