Skip to content

Knowit Experience blir Umbraco Gold Partner!

Knowit Experience ❤️ Umbraco. Vi är stolta över att berätta att Knowit Experience numera är Umbraco Gold Partner! Att bli guldpartner med Umbraco känns som en självklarhet för oss, då vi har många lyckade projekt tillsammans och satsar starkt på plattformen framåt.

👉🏻 Vad är då Umbraco?
Umbraco är ett CMS (Content Management System) som används för publicering av innehåll på webbplatser. Det är byggt på Microsoft ramverket .NET och grundades för över 20 år sedan i Danmark, och hör idag till en av de större CMS plattformarna som utvecklats på Microsoft teknologier. Det är en enormt användarvänlig och dynamisk plattform som förutom att vara smidig och enkelt att arbeta i, även ger redaktören stor frihet att utforma webbplatsen efter just sina specifika behov.

👉🏻 Vad krävs för att bli guldpartner?
För att kvalificera sig som Umbraco Gold Partner krävs att man kan möta Umbraco's krav på antal certifierade utvecklare samt kunna visa upp flertalet lyckade kundprojekt där Umbraco har använts som CMS. Detta för att kunna säkerställa att samtliga guldpartners har en gedigen kunskap och erfarenhet av att arbeta med plattformen. På Knowit Experience finns en stor mängd certifierade Umbraco utvecklare och inte minst även mycket unika MVP utmärkelser. Tillsammans har vi skapat flertalet lyckade lösningar till våra kunder byggda på Umbracos plattform genom åren.

👉🏻 Vad är fördelarna med att bli guldpartner?
Det finns flera fördelar, både för oss som bolag men också för våra kunder. Dels så innebär det en direktkontakt och närmare relation till Umbraco HQ, där vi har möjlighet till rådgivning, support eller utvärdering av arkitekturen i våra implementationer. Vi får även åtkomst till Umbraco Gold Partner Academy & Education Programme, vilket gör att vi kan utbilda och certifiera ännu fler av våra utvecklare. Vi ser fram emot att fortsätta hålla våra kunskaper höga om plattformen och våra certifikat uppdaterade och relevanta till de senaste versionerna av Umbraco’s plattformar.

Vi tycker att det är väldigt roligt att få en så stor kvalitétstämpel och lyfts fram på Umbraco.com's partnersida och blir rekommenderade av Umbraco HQ när kunder söker en trygg och stabil partner. Utöver dessa nämnda fördelar finns en rad av tjänster och produkter som vi som guldpartner får åtkomst till, så som Gold Partner Networking Events, Partner Discounts, Sales Support, Webinars, fria licenser samt mycket mer!

Se våran partnersida eller hör av dig så berättar vi gladeligen mer!

Gold Partner logo