Skip to content

Seminarium: Säkerhet lönar sig

SL och KPA Pension berättar om hur de har fått säkerhetsarbete att löna sig och göra verksamheten mer effektiv. Välkomna!

Vi är på ständig jakt efter goda exempel när det gäller säkerhetsarbete. Det svåraste är att visa hur systematiskt säkerhetsarbete lönar sig och ger mer effektiva organisationer. Vi har därför valt att bjuda in två organisationer som utmärkt sig extra mycket, för att berätta hur de har gjort. Vi avslutar med smörgås, öl och fortsätter diskussionen tillsammans. Klicka här för anmälan.


KPA Pension: Införande av ISO 27000 baserat på business case

Talare: Rolf Wennberg och AAG och RW_ljusnders Gustafsson

KPA Pension har på ett affärsmässigt sätt infört ISO 27000 med hjälp av ett business case. Införandet karaktäriseras av djup förankring i organisationen och en mycket intressant modell för att förvalta ledningssystemet med hjälp av PM3.

SL: Att lyckas med effektiv styrning av informations- och it-säkerhet
Talare: Torsten Regenholz

Torsten_ljusTorsten Regenholz berättar hur SL i hela sin komplexa verksamhet lyckats införa en fungerande och effektiv kravhantering inom informations- och it-säkerhetsområdet. Föredraget handlar främst om Compliance Management och sträcker sig från it-anskaffning och utveckling till drift och förvaltning.

Vi ses i Knowits lokaler den 4 juni. Anmäl dig HÄR.