Skip to content

Innovation 2015 – nytänkande ledare och framgångsrika processer

Innovation 2015 möter du framstående forskare och ledare och får del av insikter och erfarenheter som du direkt kan tillämpa i din verksamhet. 

Möt innovationsgurun Nathan Furr som tipsar om hur man som ledare kan skapa processer för kollaborativ innovation, baserat på analyser av ett stort antal framgångsrika företag, som Google och Tesla. Bland konferensens talare finns även ledare från bland annat Amazon, Ericsson, Spotify, Nordnet och King.

Konferensen Innovation 2015 finns till för att främja nytänkande och kreativitet.

Företag och organisationer kan inte längre fungera som de tunga och trögmanövrerade fartyg, vars stabilitet tidigare kunde låta dem färdas orubbligt framåt. Idag gör digitalisering och globalisering att landskapet runtomkring ständigt förändras. De betydligt mindre och mycket mer flexibla start-up-seglarna kryssar raskt förbi, medan mer osmidiga verksamheter riskerar att gå på grund.

Nytänkande och flexibilitet är idag helt avgörande för framgång. Innovation är inte längre en angelägenhet för några få, specialiserade. Idag behövs en innovativ företagskultur, som genomsyrar alla delar av organisationen. Innovation 2015 ger dig kunskaper och konkreta verktyg för att kunna realisera nya eller förnyade produkter och tjänster.

Tid, plats och anmälan

När: Måndagen den 12 oktober 2015, klockan 8:30 – 16:30
Var: Näringslivets hus, Storgatan 19, Stockholm
Anmäl dig här: http://www.knowit.se/Event/Stockholm/Innovation-2015

(Och skynda dig: Till och med den 11 september kan du anmäla dig till det lägre early-bird-priset.)