Skip to content

HRM fyller 15 år!

Det är inte var dag jag blir ombedd att skriva ett blogginlägg för att fira en födelsedag, men det är precis vad som hänt. Det är nämligen så att Knowit Insight HRM firar 15-årsjubileum i år!

HRM 15 no 1

Under våren 2004 stegade Kenneth, Erland och Mats in hos Knowit och grundade den verksamhet som då gavs namnet Knowit HRM AB. Den huvudsakliga inriktningen var att erbjuda stöd åt kunder inom löneområdet som ville byta system och förbättra processerna.

Sedan dess har en del hänt i omvärlden och därför också för oss: efterfrågan på systemlösningar för HR har ökat och är numera större än den för lön, och de senaste åren har digitaliseringsfrågan tagit ordentlig fart inom både lön och HR. Vi har kunnat följa detta från första parkett samtidigt som vi också varit delaktiga i att driva utvecklingen framåt.

Tack vare de tidigare VD:arna Kenneth Eriksson och Carin Strindmark har jag nu förmånen att ta HRM-teamet in i nästa fas när vi växer allt mer i både personal, erbjudande och kunder.

Förra veckan hade vi dessutom förmånen att fira dessa 15 år med ett kalas - tack alla som kom och förgyllde kvällen!

IMG_4625

Idag stöttar vi våra kunder inom HR och lön på hela digitaliseringsresan: allt från den första genomlysningen, via vägvalsanalyser och upphandlingar, till implementation och förändringsledning. Den digitala medarbetarupplevelsen och strategiarbetet finns med under hela processen. 

Nu är vi 25+ kollegor som andas, levererar och utvecklar framtidens digitala HR och lön till att bli ännu bättre!

Tillsammans vill vi nu ta tillfället i akt att rikta ett stort TACK till våra tidigare och befintliga kunder och medarbetare som tillsammans har skapat det som nu är Knowit Insight HRM. Utan er hade vi inte haft ett sådant bra och uppskattat team som vi har idag! Ett stort tack även till alla övriga kollegor på Knowit och andra aktörer i vår värld som utvecklar oss!

Vi ser framtiden an med tillförsikt och hoppas att de kommande 15 åren blir lika roliga som de gångna 15 åren har varit!

Hälsningar, Magnus

Du kan läsa mer om oss och även klicka runt i vår leverantörsöversikt här. Vill du jobba med oss? Då hittar du våra aktuella tjänster här.