Skip to content

Välkommen till Knowit Insight HRM, Anna Björk!

HRM-teamet på Knowit Insight utökar sitt erbjudande inom lön med Anna Björk. Hon kommer närmast från Arribatec, och har tidigare jobbat på Statens servicecenter, Unit4 och PwC.


1516840526501

Anna kommer att stärka vårt erbjudande inom digitalisering av löneprocesser, och är även vår första medarbetare som är baserad i Gävle. Vi frågade Anna om var allting började, och om hennes kreativa sidor:

Du är idag en erfaren konsult inom lön – var började resan?

Efter jag gått ut Programmet för personal och arbetslivsfrågor vid Uppsala universitet år 2000 fick jag jobb på Polismyndigheten där tjänsten var halvtid lön och halvtid HR, och jag fick direkt ett intresse för lön. När en senare arbetsgivare skulle byta lönesystem så växte mitt intresse ännu mer och jag tog efter det klivet att jobba heltid som applikationskonsult för främst lön, resa och HR.

Hur har lönebranschen förändrats sedan du började?

På alla sätt! Digitaliseringen har ändrat både branschen och yrkesrollen. En stor förändring är också steget som många kunder tar nu genom att flytta sin in-house installation till en molnbaserad lönetjänst.

Vad hoppas du på att få göra mer av hos oss på Knowit?

Jag ser fram emot att jobba med hela kundens resa i ett lönesystemsbyte, från förstudie till go-live och summering.

Du har också en kreativ sida och har fått stöd för en kortfilm! Berätta mer?

Ja, mitt stora fritidsintresse är foto och film. Jag har för länge sedan gått Stockholms filmskola och efter ett uppehåll i filmskapandet har jag nu tagit steget och ska i höst göra första kortfilmen på många år.

Varmt välkommen Anna!