Skip to content

Dennis Adolfi utnämns till Umbraco MVP för sjätte gången

I veckan under tech-konferensen Codegarden i Odense Danmark, offentliggjordes att Dennis Adolfi – Head of Tech på Knowit Experience – för sjätte gången får ta emot utmärkelsen Umbraco MVP. Detta är en bedrift som få i Sverige kan stoltsera med.

MVP, som står för Most Valuable People, är en prestigefylld hedersutmärkelse från Umbraco, tilldelad medlemmar i deras community som har haft en betydande påverkan på Umbraco och dess produkter.

Umbracos motivering:

”Dennis, we love to see your enthusiasm for Umbraco through sharing your knowledge with others. Your blog posts, talks, and Umbraco advocacy go such a long way to helping grow the community and create a knowledgeable, thriving place to be. We're thrilled to be able to recognise your ongoing dedication and commitment to Umbraco and the community by renewing your MVP status. Thank you, H5YR!”

Vi är självklart både glada och stolta över att Dennis ännu en gång har mottagit denna utmärkelse. Dessutom vill vi gratulera Eric White och Robert Törnqvist som nyligen har blivit certifierade, vilket ytterligare stärker vårt redan fantastiska team på Knowit Experience.

umbraco-mvp

Dennis Adolfi själv säger:

”Det är en stor ära att få ta emot denna utmärkelse även i år. Umbraco har varit en stor del av min professionella karriär och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Umbraco ligger helt rätt i tiden och har framtiden för sig, och med denna utmärkelse, i kombination med Knowit Experience nära partnerskap med Umbraco och kontinuerlig certifiering av våra utvecklare, är det ett kvitto på att vi besitter lång och gedigen kunskap inom Umbraco och befäster vår plats som Nordens största partner.”

På Knowit Experience erbjuder vi en rad tjänster inom Umbraco, från skräddarsydda webblösningar och systemintegrationer till kontinuerligt underhåll och support. Vi är stolta över att kunna leverera högkvalitativa, användarvänliga och skalbara lösningar som hjälper våra kunder att nå sina digitala mål. Vår expertis och vårt nära samarbete med Umbraco garanterar att vi alltid ligger i framkant och kan erbjuda de bästa lösningarna för våra kunders behov.