Skip to content

Välkommen Nadja Zamore!

Välkommen Nadja Zamore, ny kollega i Stockholm! Nadja är jurist och polis med över femton års erfarenhet från offentlig verksamhet, främst inom rättsväsendet. Hon har ett stort intresse för människor och har nyligen studerat psykologi som komplement till sina tidigare utbildningar. Som konsult hos oss kommer Nadja främst fokusera på e-förvaltning och dataskydd!

Berätta lite mer om din bakgrund!
Jag är jurist och polis – största delen av de senaste tio åren har jag arbetat som jurist och dessförinnan som polis i ungefär fyra år. Som jurist har jag arbetat inom myndighetsvärlden vid Polismyndigheten, Åklagarmyndigheten och Ersättningsnämnden. Allra senast har jag studerat psykologi vid Stockholms universitet, ett ämne jag alltid tyckt är väldigt spännande. Det är faktiskt därför jag nu landat i att arbeta som konsult; jag har alltid haft ett väldigt stort intresse för människor. 

Vad kommer du att arbeta med hos oss?
Här på Knowit kommer jag främst arbeta med e-förvaltning och dataskydd. Jag kommer ha en bred inriktning och arbeta mot både privata aktörer och myndigheter och fokusera på att hjälpa dem att digitalisera sig.

Efter att ha jobbat inom offentlig sektor i många år har jag länge varit nyfiken på att gå över till det privata. Jag har en väldigt bra bild av Knowit sedan tidigare och den förstärktes och blev ännu bättre under rekryteringsprocessen. För mig kommer det bli en perfekt kombination att få arbeta som konsult och vara en del av ett bolag, samtidigt som jag kommer ha stor nytta av min bakgrund inom det offentliga och mitt intresse för människor. Det passar helt enkelt in på både min bakgrund och vad jag tycker är kul!

Att arbeta med ett säkerhetsfokus och få bidra med samhällsnytta är också något som är väldigt viktigt för mig. Att få hjälpa både myndigheter och privata aktörer och därmed ge nytta till medborgare känns väldigt bra!

Vad gör du helst på fritiden?
Jag har två barn och spenderar mycket tid med familjen. Vi bor väldigt nära ett naturreservat och hela familjen tycker mycket om att vara i skogen, och jag älskar själv långa skogspromenader. Yoga och att läsa böcker är också stora intressen!

Tack Nadja! Återigen, varmt välkommen till oss!