Skip to content

Cybersäkerhet är framtiden - du kan vara en del av den!

Vi vill bygga en digital värld där alla känner sig trygga - och vi behöver bli fler. Är du senior inom informationssäkerhet, it-säkerhet, penetrationstest eller säkerhetsskydd och nyfiken på Knowit? Vill du vara med och skapa ett säkrare Sverige tillsammans med drivna och engagerade kollegor? Välkommen till oss!

Vi är ett gäng om 150 kollegor på Knowit som arbetar med cybersäkerhet och juridik, dedikerade till att, tillsammans med våra kunder, bygga en digital värld där alla känner sig trygga. Två av dem är Anna Johansson och Victor Langåssve. Jag passade på att fråga dem vad som är roligast med att jobba på Knowit!

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

anna johansson

Att jobba som konsult på Knowit är roligt av flera anledningar. Först och främst är variationen av projekt rolig. Trots att man jobbar med liknande (eller i vissa fall samma) standarder är alltid organisationen och kontexten annorlunda, och man lär sig mycket av möjligheten av att lösa problem i en bred kontext av organisationer.

- Anna Johansson, informationssäkerhetskonsult i Göteborg


Victor Langåssve är senior säkerhetsskyddskonsult på Knowit i Stockholm. Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

MicrosoftTeams-imageAtt få arbeta tillsammans i ett så härligt gäng. Den bredd och djup som finns hos oss inom området är inspirerande och det finns alltid något nytt att lära sig. Det finns också en gemensam förståelse för frågornas allvar och att vi behöver hjälpa varandra för att utvecklas och bidra till ett säkrare Sverige.


Vill du bygga en tryggare värld med oss?

Just nu söker vi flera nya kollegor på våra kontor i Linköping, Karlskrona, Göteborg och Stockholm:

Vill du läsa mer om hur det är att jobba på Knowit? Här kan du läsa mer. 


Varmt välkommen med din ansökan!