Skip to content

Årets digitala ledare 2015 - vår nominering vann!

Vår nominering till Personal & Chefs nya utmärkelse Årets digitala ledare gick den 18 februari till Mona Ekesryd, IT-chef på Stockholms Stadsmission. Det var första gången vi ställde ut på mässan med många lyckade intressanta möten. Det är också extra roligt att vi tack vare vår kompetens är delaktiga i att lyfta fram goda exempel på digitalt ledarskap.

Mona Ekesryd, IT-chef Stockholms stadsmission till vänster & Carin Strindmark, CEO Knowit HRM till höger Mona Ekesryd, IT-chef Stockholms stadsmission till vänster & Carin Strindmark, CEO Knowit HRM till höger

Ur nomineringen: "Med sitt goda ledarskap och modet att förändra är hon en fantastisk förebild i ett digitalt landskap med många möjligheter och obeprövade områden. I alla sammanhang påtalar Mona vikten av samverkan och hur vi gör skillnad tillsammans. Genom att se potential i nya samarbeten kan hon skapa långsiktigt hållbara lösningar som visar vad vi kan förvänta oss av framtiden. Hennes förmåga att dela med sig av sina erfarenheter och entusiasmera olika aktörer in i partnerskap resulterar i nya arbetssätt som förenar marknad, offentlig och idéburen sektor i ett digitalt Sverige."

Läs hela nomineringen Årets Digitala Ledare 2015

Stort Grattis Mona, till en inspirerande utmärkelse!
/Önskar Carin Strindmark & team HRM