Digital kommunikation

Bläddra bland bloggar från våra affärsområden

Storytelling med siffror – för bättre affärsbeslut

Alla vet att de borde göra det. Men få gör det. Jag pratar om datadrivna affärsbeslut. När majoriteten av beslutsfattare fortfarande baserar sina beslut på magkänsla, kommer de företag som tar välgrundade affärsbeslut som bygger på tillgänglig data att ha en enorm konkurrensfördel.

0 Svar Läs mer

Digital strategi i verkligheten

På Knowit möts vi ofta av påståendet att det är svårt att använda en digital strategi och optimera onlineprestationen när företaget inte säljer något över nätet. Ingenting kunde vara mer fel!

0 Svar Läs mer

Så får du nöjdare webbesökare

Om uppgiftsbaserad design med strategisk innehållshantering

Hur många slösurfar på internet utan mål? Upp med en hand! Med risk för att sticka ut hakan skulle jag vilja påstå att: det är ingen! Även slösurfaren har ett mål, till exempel att slå ihjäl lite tid med den underhållning som nätet kan erbjuda.

0 Svar Läs mer

Den röriga startsidan

Att ransonera innehållet på webbsajtens eller, kanske ännu värre, intranätets startsida är ett klassiskt problem. Ledningen vill lyfta upp innehåll från ”Om oss”, kanske senaste verksamhetsberättelsen som blev så snygg. Pressansvarige vill ha ett tydligt flöde med nyheter, gärna högt upp. Kanske länka in twitterflödet? Facebook? Kundservice vill att det ska vara lätt att komma till ”Vanliga frågor och svar”. IT vill visa aktuell störningsinformation. Sedan behöver vi puffa för vår kommande konferens, kampanjsajten, få besökarna att signa upp på vårt nyhetsbrev och så förstås lite fina bilder som ger bra stämning och gör webbesökarna tillmötesgående. Viljorna inom organisationen är ofta många och spretiga.

0 Svar Läs mer

Bättre användarupplevelser med hjälp av kundresan

Vi tjatar gärna om användarupplevelsen. Det är för att det är så viktigt när man ska göra användbara och lönsamma webbtjänster.

0 Svar Läs mer

Läs mer om Knowit

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sortera inläggen

Senaste
Mest populära

Ämnen

Visa Alla