Digital kommunikation

Bläddra bland bloggar från våra affärsområden

Realistiska ärr i annorlunda webbtjänst

Ett intressant, viktigt och lite annorlunda uppdrag i år har varit arbetet med det som har gått under arbetsnamnet "Ärrtjänsten", som vi utvecklat för Trafikskadenämnden.

0 Svar Läs mer

EPiServer och Knowit - en långlivad affär

Historien om Knowit och EPiServer började för många år sedan, och har utvecklats från ett initialt dejtande till en långlivad affär. Vi har följt varandra genom åren, och som alla par som levt i en tät relation behövs vitamininjektioner för att piffa upp tillvaron ibland. Man behöver få "egentid på tu man hand", man behöver få utvecklas och man behöver ge varandra frihet. Just nu har vi en för oss ny partneransvarig, Hampus Persson, som vi håller på att lära känna, och som vi under hösten genomför en rad aktiviteter tillsammans med.

0 Svar Läs mer

De där nya på kontoret

Hej allihopa!

0 Svar Läs mer

CSR - om att göra skillnad på riktigt

Känner du dig som vi ibland avundsjuk på personer som har ett arbete som är viktigt på riktigt, så som läkare, hjärnforskare, biståndsarbetare och brandmän. Det arbete vi utför räddar sällan liv eller förändrar världen.  Här berättar jag om hur vi gör skillnad på riktigt med hjälp av det vi är riktigt duktiga på:

0 Svar Läs mer

Allt som går att tänka om tegelstenar är redan tänkt

Det sägs att logiken bor i den vänstra hjärnhalvan. Det är där vi hittar lösningar på matematiska problem och det är där vi skapar ordning och struktur. Det är förstås effektivt och nyttigt att tänka logiskt. Frågan är om vi ibland blir lite för låsta vid logiskt tänkande? När är det okej, eller rent av nödvändigt, att gå åt det mer ologiska tänkandet? Jag menar, ologiskt logiskt! 

0 Svar Läs mer

Kundrelationer – bland det bästa med konsultrollen

En av de roligaste sakerna med att vara konsult är möjligheten att få arbeta med så många trevliga kunder. Det är en väldigt belönande känsla att kunna hjälpa företag och organisationer – men framför allt personer – med att lyckas med sina webbsatsningar.

Ibland har man en sådan tur att kundrelationer värmer lite extra:

0 Svar Läs mer

Innovativt eller modigt?

Vi har pratat mycket om innovation här hos oss på Knowit på sista tiden. Kanske hör det samman med det kommande eventet Innovation2015 den 12 oktober. Eller så hör det bara till vår natur att sträva efter innovation. Kanske lite av båda delarna. Ett ord som delvis definierar oss på Knowit är nytänkande, vilket såklart är själva roten till innovation. Nytänkande och kreativitet. Innovation är ett spännande ord att diskutera, eftersom det finns många olika sätt att se på hur viktigt det är. Många anser att vara innovativ är en unik egenskap som medföljer någon vid födseln, medan andra anser att innovation är en slumpartad händelse som drabbar några få utvalda. Vi på Knowit anser att innovation är något som man jobbar hårt för – men också något som vem som helst kan omfamna.

0 Svar Läs mer

Bli en del av något stort!

Du kanske drömmer om en yrkesbana inom systemutveckling? Du kanske vill lära dig mer om EPiServer eller Sharepoint? Varför inte bli expert på systemförvaltning eller webbutveckling? Du vill så mycket. Du känner att du kanske har en hel del kompetens inom olika områden och att du vill specificera dig inom något. Skaffa dig en egen nisch. Och samtidigt lära känna andra i samma kunskapstörstande situation. Du vill bli en del av något stort!

0 Svar Läs mer

Innovation 2015 – nytänkande ledare och framgångsrika processer

Innovation 2015 möter du framstående forskare och ledare och får del av insikter och erfarenheter som du direkt kan tillämpa i din verksamhet. 

0 Svar Läs mer

Kommer ni ihåg när jorden var platt?

Kommer ni ihåg när jorden var platt? På den tiden när det inte gick att segla längre än till Indien? När skeppet liksom skulle falla handlöst rätt ner i någon typ av avgrund. Rakt över kanten. Det var, som vi alla vet, Columbus som trotsade den förväntade tyngdlagen och medeltidens definition av jordens ände, för att istället upptäcka Amerika. Häpet. Jorden var sfärisk.

1 Svar Läs mer

Läs mer om Knowit

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sortera inläggen

Senaste
Mest populära

Ämnen

Visa Alla