Digital kommunikation

Bläddra bland bloggar från våra affärsområden

Storytelling med siffror – för bättre affärsbeslut

Alla vet att de borde göra det. Men få gör det. Jag pratar om datadrivna affärsbeslut. När majoriteten av beslutsfattare fortfarande baserar sina beslut på magkänsla, kommer de företag som tar välgrundade affärsbeslut som bygger på tillgänglig data att ha en enorm konkurrensfördel.

0 Svar Läs mer

Digital strategi i verkligheten

På Knowit möts vi ofta av påståendet att det är svårt att använda en digital strategi och optimera onlineprestationen när företaget inte säljer något över nätet. Ingenting kunde vara mer fel!

0 Svar Läs mer

Så får du nöjdare webbesökare

Om uppgiftsbaserad design med strategisk innehållshantering

Hur många slösurfar på internet utan mål? Upp med en hand! Med risk för att sticka ut hakan skulle jag vilja påstå att: det är ingen! Även slösurfaren har ett mål, till exempel att slå ihjäl lite tid med den underhållning som nätet kan erbjuda.

0 Svar Läs mer

Digital strategi – Så sätter du värde på målen. Del 3

Nyckeltalen är framtagna. Men hur ska de användas och vad säger de oss? Det är dags att börja räkna pengar!

0 Svar Läs mer

Digital strategi – Guide med 7 smarta tips. Del 2

Omvandla företagets affärsidé/verksamhetsmål till en användbar digital strategi med uppsatta mål. På 10 minuter. Här är din steg-för-steg-guide.

0 Svar Läs mer

Digital strategi – lätt som 1, 2, 3! Del 1

Har ditt företag en affärsidé? Grattis! Då är du bara 10 minuter ifrån att sätta upp mål för din webbplats. På köpet får du en bra överblick över just dina mest affärsdrivande nyckeltal.

0 Svar Läs mer

7 vanliga misstag när du skriver innehåll för webben

Ibland kommer det som en "sidogrej". Ibland kommer det oväntat och ska upp snabbt. Ibland får man ingen tid. Vad jag pratar om? Att producera innehåll till din eller ditt företags webbplats.

0 Svar Läs mer

Knowit Inspiration Day – en eftermiddag om digitalisering

0 Svar Läs mer

Låt dejten blomma ut – så behåller du besökarna på webbplatsen

För ett tag sedan skrev jag om avvisningsfrekvens; vad det är och hur vi kan jämföra det med att gå på dejt (!). Jag resonerade lite huruvida en hög avvisningsfrekvens är bra eller dåligt – för det beror nämligen på vad din sida har för syfte. Men om vi nu har en webbplats där vi önskar att behålla besökaren så finns det några saker att tänka på.

0 Svar Läs mer

Fota, köp, fråga eller låna – en liten guide om bildrättigheter

Behöver du en bild att använda för exempelvis marknadsföring för ditt företag? Då finns det många vägar att gå. Vissa är rätt och vissa är fel – och kan till och med resultera i böter. Upphovsrätt är viktigt att ha kunskap om när du i något sammanhang ska arbeta med bilder. Upphovsrätten i sig täcker fler områden än enbart bilder (eller "Fotografiska verk eller annan bildkonst" som det benämns korrekt), men här och nu ska jag prata om bilder.

0 Svar Läs mer

Läs mer om Knowit

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sortera inläggen

Senaste
Mest populära

Ämnen

Visa Alla