Digital kommunikation

Storytelling med siffror – för bättre affärsbeslut

Alla vet att de borde göra det. Men få gör det. Jag pratar om datadrivna affärsbeslut. När majoriteten av beslutsfattare fortfarande baserar sina beslut på magkänsla, kommer de företag som tar välgrundade affärsbeslut som bygger på tillgänglig data att ha en enorm konkurrensfördel.

0 Svar Läs mer

Nya insikter under BI-konferensen 2017

Microsoft med vänner fyllde konferensen på Hotel Post i Göteborg med insikt, kunskap, trender och framtidshopp. Joacim Damgard, VD för Microsoft Sverige inleder konferensen och berättar att endast 12% av Fortune 500-företagen som existerade för 50 år sedan överlevt till idag. Man kan direkt ana orsaken.

0 Svar Läs mer

Svensk B2B e-handel undersökt

Kompisarna på e-handelsbolaget Litium har tagit pulsen på e-handel inom B2B-segmentet i Sverige. Det är en seriös undersökning som kommer årligen. Knowit var där och kunde bara stämma in i slutsatserna för 2016.

0 Svar Läs mer

"What happens in Vegas stays in Vegas" brukar det ju heta ...

...men den här gången är det istället "What happens in Vegas shares from Vegas".

0 Svar Läs mer

Knowit Inspiration Day – en eftermiddag om digitalisering

0 Svar Läs mer

I Las Vegas på EPiServers event Ascend 15

The Digital Transformation Conference har dragit igång, i den glittrande staden Las Vegas. På klassiska hotell Cosmopolitan samlas EPiServer, partners och kunder för 3 dagars konfererande. Allting är stort i Amerika, för oss som även deltog på EPidagen i Stockholm kan man säga att denna version har extra allt! Några heta samtalsämnen från första dagen: molnet (Digital Experience Cloud), digitala ledare, disrupting digital business, roadmap för EPiServer plattformen, native apps vs  web apps och IOT (internet of things). Vi gjorde även labbsessioner kring bland annat SEO och vi träffade gänget i EMVP (EPiServernätverk av utvecklare som bloggar och svarar på frågor).

0 Svar Läs mer

Rapport från Innovation 2015

Idag var jag på vår konferens Innovation 2015. Förmiddagen inleddes med intressanta talare och eftermiddagen bjöd på workshops i mindre forum. Kontentan av dagen är att innovation och digital transformation är superhett. Att skörda möjligheterna med innovation kräver beslutsamhet på högsta nivå.

0 Svar Läs mer

Våra surfvanor kartläggs - även gratis har ett pris

Dagens Nyheter publicerade häromdagen en avslöjande artikel kring hur våra surfvanor kartläggs av diverse organisationer. Detta åstadkoms med hjälp av tredjepartskakor som även kallas för "third party cookies". Är det någon som bör ta ansvar för detta eller är det något vi får leva med? Detta är mina reflektioner.

0 Svar Läs mer

Innovation 2015 – nytänkande ledare och framgångsrika processer

Innovation 2015 möter du framstående forskare och ledare och får del av insikter och erfarenheter som du direkt kan tillämpa i din verksamhet. 

0 Svar Läs mer

Real-time bidding on emotions - a possible future with sentiment analysis

New York, New York - the city of heatwaves, flash floods and electrical storms

New York City - Where I melted
0 Svar Läs mer

Läs mer om Knowit

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sortera inläggen

Senaste
Mest populära

Ämnen

Visa Alla