Välkommen Calle Bokedal!

Topic: Våra medarbetare

Emma Svensson
08.06.2018

Nu välkomnar vi Calle Bokedal, ny kollega i Göteborg! Calle kommer närmast från Telia där han har arbetat de senaste 14 åren. Som utvecklare i grunden har han varit i branschen sedan 1999 och haft många varierande roller. Bland dem återfinns utvecklare, designer, frontendarkitekt och corearkitekt - som alla följer Calles genomgående tema och filosofi:

Jag gillar okomplicerade lösningar som fungerar som man har tänkt. De ska se bra ut, fungera bra och vara säkra!”

Berätta lite mer om din bakgrund!
Jag är utvecklare i grund och botten, med studier inom matematik och datavetenskap. Sedan 2004 har jag arbetat i uppdrag på Telia - såväl som konsult som med fast anställning. Under åren har jag arbetat inom många olika områden såsom utveckling, arkitektur, säkerhet, projektledning, test och prestanda. Det är ett stort företag med trevliga och uppriktiga kollegor, många möjligheter och utmaningar, men nu är det dags för nya utmaningar här på Knowit och jag ser fram emot att förstärka mitt fokus på säkerhet än mer.

Hur kommer det sig att du är så intresserad av säkerhet?
Intresset har vuxit fram gradvis och gått hand i hand med mina varierande roller inom utveckling. En produkt ska inte bara fungera utan också vara säker. Det är otroligt viktigt för mig och jag sätter verkligen såväl kund som säkerhet i fokus, oavsett om det gäller it- eller informationssäkerhet.

Vad gör du när du inte arbetar?
Jag och min familj, fru och två barn, bor i ett hus utanför Mölnlycke. Då jag tycker om att snickra blir det en del aktiviteter kopplade till huset. Jag gör gärna enkla möbler, bygger en trädkoja ihop med barnen eller liknande. Tidigare har jag spelat mycket beachvolleyboll, men efter lite knäproblem har jag pausat detta. Nu är det istället orientering som gäller - hela familjen har intresserat sig för denna sport, vilket är kul.

Trevligt Calle. Kul att få veta lite mer om dig. Varmt, varmt välkommen till Knowit!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Cybersäkerhet & juridik

För att bli riktigt bra på cybersäkerhet krävs många infallsvinklar och erfarenheter. Dessa finns i gränslandet mellan it, juridik och affärer. Säkerhet är en strategisk fråga och här i vår blogg hittar du det senaste inom it- och informationssäkerhet.