Hej!

Topic: Våra medarbetare

Emma Enoksson
28.08.2018

Jag heter Emma och har precis börjat i rollen som kommunikations- och säljassistent inom säkerhetsområdet på Knowit Insight. Bland annat kommer jag att ansvara för våra sociala medier och blogg - jag har redan hunnit smygstarta lite med inlägg om våra nya kollegor Bo och Patricia, som ni kan läsa här. Håll ögonen öppna för fler intressanta nyheter och annat som kommer komma ut framöver!

Men, innan dess tänkte jag börja med en kort presentation av mig själv.          

Jag har länge haft ett stort intresse för it-branschen och såg den därför som ett naturligt val att söka mig till efter min examen i Kommunikation och PR för ett år sedan.

Just it-säkerhet är även det ett område jag är väldigt intresserad av och som jag ser mycket fram emot att få lära mig mer om i höstens cyberhjälteprogram. Att få arbeta med kommunikation inom något så viktigt och spännande som säkerhet känns både otroligt roligt och betydelsefullt.

Sedan jag avslutade mina universitetsstudier har jag arbetat med kommunikation på ett företag fokuserat på teknisk rekrytering samt gått en utbildning i projektledning på Berghs School of Communication. Jag är född och uppvuxen i Leksand (hockey och knäckebröd är alltså väldigt viktigt för mig) och har även hunnit med ett års studier i USA, vilket främst fick mitt stora intresse för att resa att växa ännu mer.

När jag är ledig umgås jag, som så många andra, allra helst med vänner och familj. När jag inte gör det spenderar jag gärna min tid med att läsa böcker, löpträna eller se en film. Jag har även ett stort språkintresse; tyska och tjeckiska är två språk som jag jobbar på att lära mig. Än så länge är jag inte där, men snart så!

Avslutningsvis vill jag passa på att säga att ni förstås är varmt välkomna att kontakta mig på emma.enoksson@knowit.se. 

Tack för att ni läst, vi hörs snart igen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Cybersäkerhet & juridik

För att bli riktigt bra på cybersäkerhet krävs många infallsvinklar och erfarenheter. Dessa finns i gränslandet mellan it, juridik och affärer. Säkerhet är en strategisk fråga och här i vår blogg hittar du det senaste inom it- och informationssäkerhet.